Termeni si conditii

Acest document, prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Gift Boutique ( cadouripentruceidragi.ro), denumit in continuare “site”. Utilizarea (accesul, vizitarea si/sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Site-ul este operat de societatea SC GIFT & VINTAGE BOUTIQUE SRLL., cu sediul in Ramnicu Sarat, Jud Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/686/25.09.2014.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.

Conditii generale privind continutul site-ului

 

Textele, fotografiile, si celelalte informatii care se gasesc pe site vor fi denumite in continuare „continut”. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit in alte scopuri decat cele legal permise. Utilizarea oricaror informatii in scop comercial constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii vor fi de acord sa nu afecteze in vreun fel elementele de securitate ale site-ului, respectiv elementele care restrictioneaza utilizarea din diferite motive.

Operatorul site-ului  face tot posibilul pentru a pastra corectitudinea informatiilor de pe site. Cu toate acestea pot aparea unele erori ( specificatiile produselor modificate de catre producator, modificari de preturi sau erori de operare). Imaginile pot contine unele accesorii care nu sunt incluse in pachetele de baza.

Frauda

Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului, sau exploatarea unor erori ale aplicatiei, se va considerata tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la demararea cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au comis acest act.

Pentru a accesa si de a utiliza anumite sectiuni ale website-ului este necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta cumparatorul declara ca isi asuma responsabilitatea pentru toate activitatile derulate prin intermediul contului pe care il deschide pe website. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Operatorul site-ului nu este responsabil pentru daunele care sunt cauzate utilizatorului sau care sunt cauzate tertilor, prin utilizarea frauduloasa a contului.

Litigii 

Orice litigiu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.